13 Rypäleiden uskomatonta terveysvaikutusta!

13 Rypäleiden uskomatonta terveysvaikutusta!

Rypäleet ovat todellisia superhedelmiä. Ne pitävät kehosi nesteytettynä, laskevat diabeteksen ja syövän riskiä, ehostavat ihoasi, ovat täynnä kaliumia, helpottavat polvikipuja ja tulehduksia ja nopeuttavat laihtumista.

Kuten monet muutkin hedelmät ja vihannekset, myös rypäleet ovat erinomaisia kuidun ja veden lähteitä. Lue eteenpäin ja selvitä kaikki uskomattomat rypäleiden terveysvaikutukset:
Parantaa polvikivut

Texasin yliopistossa teetetyn tutkimuksen mukaan polvikivuista voi päästä eroon syömällä säännöllisesti rypäleitä. Erityisesti rypäleet tehoavat nivelrikoista kärsivillä ihmisillä. Koska rypäleissä on paljon antioksidantteja, ovat ne erityisen tehokkaita nivelten liikkuvuuden ja notkeuden tehostajia

Auttavat painonpudotuksessa

Muiden rypäleiden ravinteiden tapaan, myös flavonoidit edistävät terveyttäsi monella tavalla. Ne pitävät sinut kylläisenä pitkän aikaa, vaikka et söisikään älyttömästi rypäleitä. Kupillisessa rypäleitä on noin 100 kaloria, mikä tekeekin rypäleestä oleellisen osan laihduttajan ruokavaliota: terveellistä ja täyttävää

Pitävät mikrobit loitolla

Rypäleissä on useita phytoravinteita, joiden uskotaan omaavan antimikrobisia ominaisuuksia. Kyseiset phytoravinteet vaihtelevat kversetiinistä resveratroliin ja piceatannoliin.

Rypäleitä voi nauttia myös pakkaskuivattuna. Pakkaskuivaus on menetelmä, jossa tuotteen rakenne, väri, vitamiinit ja mineraalit sekä muut ravintoarvot säilyvät ilman lisä- ja säilontäaineita.MySnack tuotteita saa meidän verkkokaupasta ja Prismoista !

Lue lisää rypäleistä Kohokohta sivulta!