Miksi valita MySnack –välipala (ravitsemusterapeutti Ellyt Talv kertoo)

06.09.2018
Miksi valita MySnack –välipala (ravitsemusterapeutti Ellyt Talv kertoo)

Täynnä terveellisiä ainesosia olevat MySnack-välipalat ovat erinomainen ja täyttävä välipala niin isoille kuin pienille. Ne ovat hyvä vaihtoehto perinteisille makeisille, jotka sisältävät liikaa sokeria.

MySnack-välipalojen ravintoarvot ovat korkeat ja ne on valmistettu korkealaatuisista ja testatuista raaka-aineista.

Itse asiassa, välipalat ovat meille yhtä tärkeitä kuin itse pääateriat. Jokaisesta makupalasta kehosi saa polttoainetta toimintaansa varten. Siksi onkin tärkeää tarjota kasvavalle elimistölle tärkeitä ravintoaineita kuten vitamiineja ja mineraaleja. Nämä edistävät kehon rakennetta pitäen sinut terveenä ja elinkykyisenä. Keho itsessään ei tuota mineraaleja, ja siksi ruokamme tulee sisältää mineraaleja. Vitamiinien ja mineraalien tärkeimmät lähteet ovat hedelmissä ja vihanneksissa. Ruoat, joissa on korkea vitamiini- ja mineraalipitoisuus, eivät yleensä päädy lastemme ruokavalioon vahingossa, eikä tällaiset ruuat yleensä ole lastemme ensimmäinen vaihtoehto.

Koska nämä tuotteet ovat valmistettu pakkaskuivatuksella, suuri osa hedelmien ja vihannesten vitamiineista ja mineraaleista säilyy tuotteessa.

MySnack-välipalat sisältävät runsaasti erilaisia vitamiineja, kuten A- ja C-vitamiinia, sekä mineraaleja kuten kalsiumia, fosforia ja rautaa. Välipalat ovat myös erittäin kuitupitoisia.

Esimerkiksi kuivattu ananas sisältää bromelaiini-nimistä entsyymiä, joka helpottaa ruoansulatusta ja jolla on tulehdusta parantava vaikutus. Vihannes-välipalat sen sijaan sisältävät foolihappoa, joka on välttämätöntä aivojemme ja hermostomme kehitykselle.

Koska lapset pitävät makeista MySnack-välipaloista, tarjoamalla näitä herkkuja saamme erinomaisen mahdollisuuden täyttää lapsemme vitamiineilla ja mineraaleilla. Hyvä idea on tarjota näitä välipaloja erityisesti niille lapsille, ja miksei aikuisillekin, jotka eivät muuten välitä hedelmistä ja vihanneksista. MySnack-välipalojen ansiosta he saavat suuren osan päivittäisestä vitamiinitarpeestaan.

Syntymäpäiväjuhlilla nämä välipalat voisivat olla hyvä vaihtoehto perinteisille perunalastuille, jotka ovat yleisesti ottaen täynnä makua tehostavia aineita ja siten ne eivät ole paras mahdollinen vaihtoehto kehomme toimintaa tukemaan.

Voit laittaa MySnack-välipalan myös lapsesi reppuun koulupäivää varten, vaellukselle tai treenien jälkeiseksi välipalaksi. Lupaan, että takaisin ei tule täyttä pakkausta, ellei pakkaus ole hukkunut laukkuun muiden tavaroiden alle!